fbpx
Onze gegevens

Sites

Almere

Telecom Direct Almere BV (TDA)

Wisselweg 33

1314 CB  ALMERE

0888-800 800

Attentie:
Wisselweg 33 is niet standaard te vinden met de meeste navigatie systemen, deze eindigen bij Wisselweg 31. Wij adviseren u om dan toch nummer 31 in te geven, maar iets voorbij nummer 31 te rijden, dan ziet u de ingang van nummer 33.

Openbaar vervoer:
Komt u met de bus of trein, stap dan op het Centraal Station uit. Op het Busplein, met uw rug naar het station, ligt rechts, schuin voor u, het WTC gebouw, en daarnaast het P.J. Oudpad, via dat voetgangerspad loopt u naar het stoplicht van de oversteekplaats. Na de oversteek loopt u nog iets rechtdoor en neemt u de eerste straat aan uw rechterhand, dat is de Wisselweg.

Aanmelden:
Zodra u het gebouw binnenkomt vindt u rechts de receptie. Als u zich daar aanmeldt, wordt u ook aangemeld bij de contactpersoon waarmee u de afspraak heeft.

Leiden

TDA Leiden BV

Herengracht 48

2312 LE  LEIDEN

0888-800 801

Attentie:
Op de Herengracht is het betaald parkeren. De parkeerplaatsen op het stuk gracht recht voor onze deur is uitsluitend bewoners parkeren. Dus even doorrijden tot voorbij de brug (ca 30m) en dat stuk is gewoon betaald parkeren (zie de borden).

Openbaar vervoer:
Vanaf Leiden Centraal neemt u bus 6 richting Leiderdorp. Uitstappen Oosterkerkstraat (bij apotheek) en dan bent u al vlak bij de Herengracht.

Aanmelden:
TDA is gevestigd op de bovenste verdieping. Even aanbellen en dan wordt de deur geopend. Er is een lift in het pand aanwezig, maar deze kan slechts onder begeleiding worden gebruikt via de ingang aan de Vestestraat (achterzijde van het pand). Maak vooraf een afspraak als u van de lift gebruik moet maken.

TDA: al meer dan 35 jaar specialist in klantcontact

35