fbpx
Solliciteer nu

Minerva

Solliciteer direct

Jij bent Minerva student en wil een leuke en goedbetaalde studentenjob en ook nog wat extra’s bijdragen aan de Minerva kas?!?

OP DIT MOMENT ZIJN ER VEEL INBOUND en OUTBOUND VACATURES IN ONS CALLCENTER IN LEIDEN !

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Flexibele (bij)baan, ideaal voor studenten

Werken in een callcenter betekent goed betaald en uitdagend werk in een gezellig team. Als student houd je vaak een stukje maand over aan het einde van je geld. Zoals studenten zelf vaak zeggen: ‘Geld moet rollen’, dus moet je aan de bak om (extra) geld in het laatje te brengen voor je collegegeld, huur, (verenigings)uitjes, borrels en/of uitgaan.

Met een callcenter bijbaan verdien je als student goed, is jouw werkrooster af te stemmen op collegeroosters, werk je in een gezellig team en leer je goed communiceren en beargumenteren.

Kortom: een goed betaalde (bij)baan waar je nog wat van leert ook! 

 

WIE ZOEKEN WIJ

Iedereen van 17 jaar en ouder is welkom bij ons. MBO werk- en denkniveau is voldoende. Het draait om één ding: motivatie. Kun jij in jouw sollicitatiegesprek overtuigend toelichten waarom jij de juiste kandidaat bent en waarom je bij TDA wilt werken? Dan maken we graag kennis met je.

 

GOED NEDERLANDS EN OMGAAN MET EEN COMPUTER

Het spreekt eigenlijk voor zich: wanneer je bij ons wilt werken dien je goed verstaanbaar Nederland te spreken (een licht accent is geen probleem). Ook is het van belang dat je rustig kan luisteren naar de klant en daar op in kan spelen.

Bij TDA werkt iedereen met computers. Goed met een computer om kunnen gaan is een pré.

 

TRAININGEN

Het is niet meer dan logisch dat je moet beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om je werk goed te kunnen verrichten. Daarom hebben wij een uitgebreid trainingsprogramma wat begint met de basistraining gesprekstechnieken en wet- en regelgeving. Vervolgens word je intensief begeleid tijdens je werk en zijn er vervolgtrainingen.

TDA: al meer dan 35 jaar specialist in klantcontact

35