fbpx
Solliciteer nu

Jobs

Solliciteer direct

Jij kan bepalen op welke manier je bij ons komt werken!

Kies je voor vrijheid en een hoger netto loon of voor meer zekerheid?

  • Meeste sociale zekerheid: dan kies je voor een uitzend contract via onze partner Accord (www.accord.nl)
  • Hoog netto loon zonder rompslomp: kies voor een freelancer contract via New Work Freelance (dochter van Accord)
  • Ben je ZZPer en heb je dus al een KvK inschrijving: ook als ZZPer kan je bij ons aan de slag

Welke vorm je ook kiest: TDA zorgt dat alles administratief netjes geregeld is en dat jij er geen omkijken naar hebt.

Zo regelen wij de wekelijkse facturering als je ZZPer of Freelancer bent! Wij maken jouw factuur voor je op. Geen gedoe en het klopt altijd en dus betalen wij ook razendsnel uit.

OP DIT MOMENT ZIJN ER VEEL ADMINISTRATIEVE, INBOUND en OUTBOUND VACATURES IN ALMERE EN LEIDEN (zowel administratief als commerciele callcenter projecten) ! Na je opleiding en inwerkperiode is het vaak ook mogelijk om (deels) thuis te werken.

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

 

WIE ZOEKEN WIJ

Wij stellen onze vacatures open voor iedereen – ongeacht uit welke achtergrond iemand komt. Dit geldt ook voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze focus ligt op jouw instelling. Bij TDA werken onder meer herintreders, zelfstandigen en studenten. De leeftijden variëren van 17 tot 70 jaar.

Iedereen van 17 jaar en ouder welkom is welkom bij ons. MBO werk- en denkniveau is voldoende. Het draait om één ding: motivatie. Kun jij in jouw sollicitatiegesprek overtuigend toelichten waarom jij de juiste kandidaat bent en waarom je bij TDA wilt werken? Dan maken we graag kennis met je.

 

GOED NEDERLANDS EN OMGAAN MET EEN COMPUTER

Het spreekt eigenlijk voor zich: wanneer je bij ons wilt werken dien je goed verstaanbaar Nederland te spreken (een licht accent is geen probleem). Ook is het van belang dat je rustig kan luisteren naar de klant en daar op in kan spelen.

Bij TDA werkt iedereen met computers. Goed met een computer om kunnen gaan is een pré.

 

TRAININGEN

Het is niet meer dan logisch dat je moet beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om je werk goed te kunnen verrichten. Daarom hebben wij een uitgebreid trainingsprogramma wat begint met de basistraining gesprekstechnieken en wet- en regelgeving. Vervolgens word je intensief begeleid tijdens je werk en zijn er vervolgtrainingen.

TDA: al meer dan 35 jaar specialist in klantcontact

35