fbpx
Solliciteer nu

Jobs

Solliciteer direct

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

 

Callcenter opdrachten voor ZZPers

Voor verschillende opdrachtgevers hebben we -vanaf begin september- een aantal korte en langlopende opdrachten uit te voeren.

Zowel licht commerciële outbound tot inbound klantenservice projecten.  

Voor de uitvoering van deze campagnes zijn wij (ook) op zoek naar ZZPers die op de dag en/of avond vanuit ons kantoor in Almere of Leiden minimaal 20 uur beschikbaar zijn. Na de opleiding, projecttraining en inwerkperiode behoort werken vanuit huis tot de mogelijkheden (laptop met Windows 10 noodzakelijk).

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit diverse projecten. Zowel in- als outbound. Afhankelijk van kennis, kunde en beschikbaarheid matchen we een passend project bij onze mensen.

 

Werkwijze

Je werkt vanuit ons kantoor in Almere of Leiden of vanuit huis wanneer dat mogelijk is. Wekelijks verwachten wij je wel minimaal 20 uur. Uiteraard krijg je eerst een basistraining en een uitgebreide projectinstructie!

 

Jij bent/hebt:

  • Bereid om er minimaal 6 weken vol tegenaan te gaan
  • Integer en betrouwbaar
  • Een zelfstandige werkhouding
  • Minimaal 20 uur per week beschikbaar
  • Callcenter ervaring is een pré, maar in ieder geval dien je uitstekend Nederlands te spreken, goed met een computer overweg te kunnen en nauwkeurig kunnen werken.
  • KvK-inschrijving vereist (of bereid zijn deze aan te vragen, maar dient voor aanvang van de werkzaamheden in het bezit te zijn).

 

Vergoedingen

Als ZZPer ontvang je een vergoeding van € 18,- per uur excl BTW.

TDA beschikt over een speciale ZZP factureringsmodule, waardoor jouw factuur bliksemsnel door ons wordt gemaakt én wekelijks wordt betaald!

 

 

TDA: al meer dan 35 jaar specialist in klantcontact

35